u've stepped into geun suk girl world || Follow me or go back to your home


Geun Suk's mine
A way



annyeong! i'm geun suk oppa girl
jealous? i dont care. hehe
Do not use HARSH WORD HERE!



time machine!




Story About darLINKs Goodies






credit!



Skin by Kimi Kim
Header by Yuya
Background nabiyha
Images By photobucket


Tia // kpop girl
Tuesday, 11 June 2013 | 22:33 | 0 luv letter[s]
 
 
 Okay, hai kawan-kawan. lama sudah saya tidak mengupdate blog ni kan. rindu tak? ahaks. takpayah. awak semua hanya menipu. ceh~ okay sekarang ni bus sikit dgn exam yang susah dia mcm pftt .__. redha redha. my day goes like this
wakeup at 5, turun subuh 5.40, 6.45 naik bilik/straight pergi sekolah, study at 8. at 1 break time. pukul 2 sambung belajar balik pukul 5. pukul 5 dah siapsiap pukul 6 dah turun turun makan. pukul 8 naik prep sampai 10. no time for rest my body :{ sokay. nak story ni minggu lepas minggu ketiga kiteorang takbalik. U KNO satu bilik takbalik. and we having fun. not really. lol. that timelah saya dengan Tia amik kesempatan pergi PWTC for pesta buku. gambar kami :D

Ini gambar balik dari PWTC tu. satu gambar jelah buat pe banyakbanyak en. haha. Habis si minah sebelah aku ni borong komik dekat sana. Haha. PWTC hectic with people. sebab ada lawaktan dari sekolah-sekolah dekat Malaysia. cah, lawatan gitu deh. HA-HA-HA. nak cerita dia ni beli komik apa memang sampai esok takhabis. dia kata bilik dia penuh komik & I can't imagin' her room. LOL. nasiblah mama & papa Tia sporting habis. Dia bukan je peminat komik malahan dia peminat setia EXO & INFINITE. Hampir setiap hari dia cakap pasal kpop tu kpop ni. Sometimes dia ni kelakar nak mamp0s hahaha. Just imagin' your day full of kpop because of her & aku sendiri dah jadi NOT SO KPOPPER. hhahaha. So here my new friend in the class & everywhere i go. thats all. chaw~


A true friend freely, advises justly, assists readily, adventures boldly, takes all patiently, defends courageously, and continues a friend unchangeably.


Older Post | Newer Post