u've stepped into geun suk girl world || Follow me or go back to your home


Geun Suk's mine
A way



annyeong! i'm geun suk oppa girl
jealous? i dont care. hehe
Do not use HARSH WORD HERE!



time machine!




Story About darLINKs Goodies






credit!



Skin by Kimi Kim
Header by Yuya
Background nabiyha
Images By photobucket


Generasi Bapak Mokri
Saturday, 9 February 2013 | 07:52 | 0 luv letter[s]



hai~ okay. assalamualaikum wbt. cuti seminggu ni apa kerja boleh saya buat kan. jumaat tu dapat balik kampung, lets begin the story. the time i dekat Kota Tinggi.
wedding kak Jaja and abang Joe
Balik dalam 2.30 straight balik Kota Tinggi for Kak Jaja and Abang Joe wedding. ni ni gambar yang dekat atas ni adalah gambar time KakJaja kahwin. cantik kan :) serba pink gituu. kami semua jadi penanggah wearing Baju GBM ((Generasi Bapak Mokri)) warna bluee gituu :D comel kan :) nak tak tengok gambar saya? nak lah nak lah. ahh, up to melah. this is my blog. so, suka hatilah nak letak ke tidak gambar kita. hahaha.









hahaha. banyak tak, inilah gambarnya. family is family. saya memang takcantik. ini blog saya, suka hati sayalah nak buat apa. awak visitor duduk diam dan scrolling down awak punya mouse tu kay. hahaha. saya happy bila tengok dua mempelai duduk dekat atas pelamin. superb turn me on. sangat padan, sama padan. semoga their marriage kekal sampai bilabila. YaAllah kekalkanlah hubungan mereka yaAllah. panjang usia perkahwinan mereka, berilah mereka zuriat yang cerdik dan bijak, berkati dan rahmatilah perkahwinan mereka dan lindungilah mereka di bawah payung syurga mu YaAllah. Aminnn~
Kak Aliaa and Nisa
ini before the wedding begins. a few day before Jumaat, banyak benda jadi dekat asrama. hari rabu kak Aliaa balik sebab tekanan darah rendah. taktahulah macam mana jadi. tapi masa dekat sekolah memang nampak muka kakAliaa pucat, ingat nak tegur dalam perjalan ke mk. takjadi tegur takut kakLiaa marah ke takde mood ke, balik dari mk, tengoktengok dorang cakap kak Aliaa pengsan dekat sekolah, terkejut gilaa ohh, nasib baik macam tu balik awal, sempatlah jumpa kakAliaa. masa tu pun dia dah pack barang masuk kereta, ayah dia amik. dah salam kak Aliaa apa semua, pergi surau for solat. 
about Nisa pula, mungkin on Tuesday this things happen. masa tu me, Tia and Zati pergilah bilik basuh, charge my lappy sebab bilik prep plug dah full. lepas dah charge lappy apa semua, pergi lah blok F pinjam public phone. a few minutes later, masuk jea bilik prep. Fieza cakap 'Nisa pengsan' me, Tia and Zati macam tak percaya. memang tak percaya punss. bila pergi dekat depan bilik prep, ingat nak tolong urutkan kaki dia. lepastu PEMBULU yang jetjet PENGHULU tunjuklah kuasa dia tu, lol. hahahaha. dia suruh me balik ke tempat asal dan buat kerja sekolah. FCUK! thas my friend. none of your business douhhh~ then, Syeed bawak saya pergi belakang bilik prep sambung buat kerja sekolah. dorang cerita nisa pengsan dekat toilet dekat bilik prep then Mak cakap bilik air tu keras sikit sebab pernah senior kena rasuk dalam toilet tu. Nisa seems dah okay, balik bilik dia okay. 
keesokan harinya, dekat dalam class dia boleh pulak pengsan while dia punya mata berair sebab nangis. 3kali dia pengsan tapi masa lainlain, hari lainlain tapi tempat sama, dalam class. Someone ask her, nisa mimpi apa ? dia cakap dekat dalam toilet bilik prep. nampak pape tak? she's angguk *bulu roma tegak* act, tak expect pun benda tu akan jadi, and Nisa sekarang berbeza sangat daripada dulu, dulu pendiam, sekarang mulut dia bising sangat, dulu dia takcepat marah, tapi sekarang ada jea masa free mesti semua org kena marah. dia cepat marah dah sekarang. dia suka senyum sorang sorang, god~ seram duhh. on Thursday dia balik rumah, sebab kesihatan dia sangat takmengizinkan dia stay lelama. yang peliknya, before all this happen, ada jeaa dia cakap 'nak balik nak balik' masa taksihat haritu, bila tanya nak balik ke taknak dia cakap taknak wehh~ kau balik jelah, hahaha. Nisa~~~~~~~~~~~ get well soon Nisa, balik asrama nanti kita baca Yassiin together okay dear? 
thats all. story for this night. assalamualaikum reader. takecare. ekso ekso (xoxo)
keep BREATHING, everything will be okay.


Older Post | Newer Post