u've stepped into geun suk girl world || Follow me or go back to your home


Geun Suk's mine
A way



annyeong! i'm geun suk oppa girl
jealous? i dont care. hehe
Do not use HARSH WORD HERE!



time machine!




Story About darLINKs Goodies






credit!



Skin by Kimi Kim
Header by Yuya
Background nabiyha
Images By photobucket


why you do that to me ?
Wednesday, 14 March 2012 | 20:56 | 0 luv letter[s]




hello much hater(s) from lover(s) :)

i dont know why she/he do that to me :) benci sangat ke kau dekat aku ? apelaah dosa aku dekat kau . aku takkacau hidup kau pun weyh . kenapa benci sangat kau dekat aku ? aku tak FUCK kau , aku tak HATE kau . aku tak BACKSTABB kau . aku takkacau life kau . mcm nie kau buat aku . aku takkesah orang nak benci aku ke fuck aku ke tapi kenapa perlu sampai koyak kan alas meja aku . curi gambar aku dengan zahin . sepahkan buku aku ? perlu ke kau buat benda bodoh tu ? tenenene . ngape doo ? penat aku fikir sape yang buat . kalau aku nie amik bf kau ke . straight to the point cakap ape yang aku buat . takpayah lahh sampai buat benda bdoh . aku sabar from the first aku nampak gamba and meja aku messy gila nak mati . buku besepah hilang :( and then kau tuduh aku buat -------siaran tamat------- weyh . benda tu pun aku taktahu then nak tuduhtuduh . bapak senang weyh kau tuduh aku . bukan aku . kawan yang kau kesian kan sangat tu yang suruh  ohh fuck laah aku nak buat benda bodoh  . be matured please :) son wearing the crew     to learn first . aku nak gaduh , dendam or else . aku just minta . takpuas hati jumpa aku . ape salah aku . at that time kau belasah laah aku . lempang aku . terajang sepak bagai . kau buat . aku takkan balas . but , thankyou sebab dah burukburuk kan aku depan orang yang aku sayang . thankyou somuch . the longer you make me hate you . for those people who have torn me table cloth and take pictures without permission :) thankyou . i loveyou BITCH or PIMPS . 




i'm still alive but i'm barely breathing


Older Post | Newer Post