u've stepped into geun suk girl world || Follow me or go back to your home


Geun Suk's mine
A way



annyeong! i'm geun suk oppa girl
jealous? i dont care. hehe
Do not use HARSH WORD HERE!



time machine!




Story About darLINKs Goodies






credit!



Skin by Kimi Kim
Header by Yuya
Background nabiyha
Images By photobucket


birthday party :D aceeeeeem
Friday, 9 March 2012 | 06:23 | 0 luv letter[s]


on 1 March . the one that i love celebrate birthday aku . aww aww . malu laah . ^^ haahaha . act . mase tu lahh hari jadi yang paling best seumur hidup aku . even aku dibenci . hahaha . well , aku sayang kawankawan aku yang SUPER COOL . woaaah . hahaha . best gila . kene heret sampai depan kolam . lepas tu Dayah , Amir and Mok tolak aku . busssssh ! masuk kolaaaaaaaam . hahaha . bestkankankan :) and ade mamat tu dia dokong aku . campak aku masuk kolam . ahhh ! aku kesah ape . aku tarik baju dia sekali . sekali aku dengan dia masuk kolam . weee ^^ . memories of us :) hahahaha . and suddenly , aku taktahu dia bawak phone mase jatuh kolam . phone dia masuk air . so sad T.T . i'm so sorry boo :(


and that time . Badah jahat nak mampus dia dengan orang tu *ado laaah . haahaaa . amek tepung bebanyak and baling kat aku . paling sakit bila Mok baling tepung yang takk bukak lagi . sadis T.T menanggung kesakitan . hahahaa . cool kan ? hahahaa . after that , dorang semue kejar aku macam orang gila sebab semue nak baling tepung dekat aku . WTH ! tapi aku takkesah . sebab ape korang tahu ? aku menyambut birthday aku dengan orangorang yang aku sayang . hahaha .

lepas tu gerak ah tangga tengah sebab nak tuka baju semue . and aku hampir menangis bila tengok FarahAlena ade dekat situ . yeaa yeaa . terus aku lari peluk dia . aku peluk dia kuatkuat . btw , dia taktahu yang baju aku kena tepung . so , bila aku dah peluk dia ofcause lahh baju boling dia kena tepung kan ? merungut dia . hahahaa . padan muka kau sebab tak ade mase birthday aku . hahaha . tapi malangnya , ade yang taksyok laah :( pandang bawah ni

\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/

sakai gila kepada orang yang meletak gambar ini dan menghebohkannya dalam facebook . hay , sakai . jangan kacau hidup orang yang tak kacau kau . sakai gila nak mati . mencari publisiti murahan right ? go die laaah . sakai oh! aduhai . and ini MyYayang . kepada orang yang tangkap gambar nie . thankyou sebab dah malukan dia dalam facebook . thankyou somuch . kalau suka dia pun takpayah laah sampai nak letak facebook . letak jealah dalam phone kau tuh . sakai . ape yang aku boleh cakap sekarang nie . be patient Dayah . Allah is trying to make you strong . :)


and pada 19Februari . kita semua celebrate birthdayy acap . weee . hahaha . sumpah kau kena gilagila mase tu . hahahaa . kau balas dendam en ? sekarang kita 1 same . so ? tahun depan perang tepung lagi laah kan ? hahahaha .

apeape pun happy belated birthday boy to you . and happy belated birthday girl to me to :) hahahaa . dah dah . kbhai :) airlapchiu .*muaaaah


i don't want to keep being the girl that keeps crying about the same thing


Older Post | Newer Post